Print

Hva er en sprint? Det er en kort, intens periode hvor du utfordrer deg selv til å fullføre en del oppgaver med full fokus. Du jobber uten forstyrrelse, helt i strømmen. Og du jobber bare med oppgavene du har valgt på forhånd. Oppgaver som gjør forskjellen i arbeidet ditt og i livet ditt. Som bidrar virkelig. Så på slutten av dagen får du en stor følelse av tilfredshet.

Det er måten du får energi fra arbeidet ditt. Du er sliten, men fornøyd trøtt. Mye bedre enn en sliten følelsen du kan ha etter en like lang, men mindre produktiv arbeidsdag.

En vellykket sprint krever litt forberedelse. Det er ikke vanskelig.

Begynn med din første sprint!

Ønsker du å "kickstarte" deg selv og gjøre fremskritt raskt mot et av dine mål? Organiser en sprint. Blokker en dag i kalenderen din, og utfordre deg selv. Du kan bruke den til alle typer oppgaver.

En sprint tvinger deg til å jobbe på en fokusert måte, noe som gjør at du kommer i "flowen" raskere. Det gir deg følelsen av at du ikke lenger svømmer mot strømmen. Arbeidet blir lettere å komme i gang med. Selv oppgaver som du ikke vanligvis liker, blir morsommere fordi du lager en utfordring for deg selv.

Har du noen gang prøvd det?