Er du en høy sensitiv person og er du usikker? Det kan noen ganger overraske deg på de sprøeste øyeblikkene. Usikkerheten kan noen mennesker holde tilbake fra et øyeblikk av glede.

Hvis du ser dypt i hjertet ditt, vil du bare ha det rolig, men hodet skriker alle slags "fornuftige" alternativer. Hodet vet alltid så godt hva som er "normalt" eller "hvordan det skal være" og hva ellers du trenger. Dessverre... det kan gjøre deg ganske usikker. Du blir stresset fordi du fullstendig ignorerer følelsene dine. Vær en superhelt og hør på dine følelser i stedet for å bare følge hodet ditt.

Noen ganger er det en jobb som gir deg mye stress fordi du kjeder deg. Faktisk har det vært din ønske på lengre tid å gjøre noe annet, noe kreativt. Og du vet ikke nøyaktig hvordan, du vil omskolere deg, starte en egen bedrift, og jobbe mindre. Men omverdenen kommenterer. Og dette er noe som en høy sensitiv person er følsom for.

Fordi du vil ha det annerledes, betyr ikke at det er galt. Noen ganger er det ditt valg der andre blir redd fordi de faktisk vil gjøre det som du, men ikke tør.

Det er ofte også din intelligens og din grundige informasjonsbehandling som gjør at du lager andre assosiasjoner enn andre. Du vil se det hele raskere og legger merke til andre ting. Mange mennesker kan være usikre på dine innspill. Fordi de ikke tenkte som du, eller ikke kan følge tankene dine fordi de fortsatt er i trinn 1 og du i trinn 3.

Alle er unike. Du også. Verden har ikke god av når alle er de samme menneskene.