Den stimulus-søkende HSP (høysensitiv person) har en kreativitetskjerne. De tenker dypt, har vakre ideer og uventede assosiasjoner som en annen ikke tenker på så fort, men som er åpenbare for dem. Løsninger som mange bedrifter trenger. En person som kan motivere, stimulere og gi impulser til andre til å handle slik at de selv kan bruke mulighetene for å få det beste ut av seg selv. Den stimulus-søkende HSP er til tjeneste for gruppen, familien, teamet eller selskapet.

Kjenner du deg selv igjen i dette?

Da er det på tide å stå opp! Ha is i magen og tør å starte! Ta initiativet! Hva utfordrer deg? Hva er ditt store ønske? Den turen? Den forretningsidéen? Det prosjektet på jobb? Den hendelsen i ditt bosted? En ny livsstil? En bytte i karrieren din? Gi deg selv tid til å implementere ideen trinnvis.

Tar du risikoen?

Tør du å ta risikoen uten å vite om det vil gi deg takknemlighet eller om du oppfyller forventningene? Tør du å la initiativet eller ideen være ledende i livet ditt? Slik at du helt kan miste deg selv, i dine talenter, mangfoldet av kvaliteter og tanker? Det er på tide å gjøre forskjellen. Å oppfylle ditt ønske i trygghet for at det vil gjøre andre lykkelige.

Ut fra din personlige kraft oppnår du at du kan tilby mer til ditt miljø. Se etter folk du stoler på som har de kvalitetene du ikke har. Folket som vet hvordan man styrker din egen tillit.

Blir du med?

 

© Copyright psyke59gradernord.com