Hva betyr det egentlig "å holde seg i form"? Å holde seg i form betyr for meg å være aktiv og forbedre utholdenheten. Men ikke til det ekstreme. Å være fysisk i form og sunn er forskjellig fra person til person. Fordi det å være aktivt, varierer også fra person til person. Det som virker for en person, trenger ikke alltid å virke for den andre personen. Men en av de vanskeligste tingene er å holde motivasjon og fortsette å gå.

Det er ikke nødvendig å gå til treningssenteret hver dag og trene der for en time. For å trene effektivt trenger du til og med mindre enn en time, og du trenger heller ikke å gå til et treningssenter. Husk at øvelsene du gjør må oppfylle dine mål. Øvelser bør være morsomme, men du har den beste sjansen til å lykkes hvis holdningen din er god og du utfører øvelsene på riktig måte. Kvaliteten går over kvantitet. Ikke at trening hver dag er galt! Prøv å kombinere med kardio, styrkeøvelser etc.

Noe du liker!

Når vi er aktive, frigjøres endorfiner, noe som får oss til å føle oss godt. Det gir en følelse av at du har kontroll. Å være aktiv, hjelper deg også til å føle deg mentalt sunnere.

Hvis vi liker å gjøre noe, så tar vi oss tid til det. Hvis du er for opptatt, har du faktisk ikke funnet en øvelse du liker. Ikke se på hva andre liker, men velg noe du liker. Et miljø som gjør at du føler deg bra. Ta deg tid til å oppdage hva du liker.

Kosthold og ro

Sunn mat er også viktig, men balansen mellom å være aktiv og sunn mat er enda viktigere! Du kan ikke spise usunne snacks hele dagen og tenke at det er ikke farlig fordi du er aktiv.

I tillegg må du passe på at du får nok søvn.

Oppsummert

Alle disse tingene sikrer at kroppen din er sunn og i form. Vi får bare en kropp og ett liv, vi bør gjøre alt vi kan for å verne om det.

Hva gjør du for å holde kroppen og sinnet sunt?

 

© Copyright psyke59gradernord.com