Print

Har du ofte følelsen av FOMO*? Det er slik du takler det

Der sitter du i sofaen med en dårlig Netflix-film, mens du kan gjøre så mye bedre. Du tar telefonen og tar en titt på Instagram. Og det ser ut til at alle har en bedre tid enn deg.

Du savner alltid ting, og du er ikke den eneste

Du er ikke den eneste som alltid savner ting. Er det så ille? Det gjelder oss alle. Hvis du kunne oppleve alt, ville du bli lei og stresset. Vi har alle bare en begrenset mengde tid og energi til rådighet. Lær å glede deg over de tingene du gjør.

Gresset virker bare grønnere

Alle de fine bildene du ser på Instagram har også en ulempe. Fordi ingen av dem viser at ting er kanskje ikke så bra som de ser ut. Hvert liv har høyder og dybdepunkter. Mens du er på et lavt punkt, sjekker du høydepunktene til andre på Instagram. Alt er relativt.

Våg å være fornøyd

Hvis du alltid tenker at livet ditt skal være annerledes, er det aldri bra. Lykken er en følelse du bare kan oppleve i øyeblikket.

Derfor…

Sosiale medier gir oss en følelse av at vi må leve et spennende liv, men det er ikke sant. Hva kan være bedre enn en dag der du selv bestemmer hva du vil gjøre?

Drikk kaffe, prat litt med vennene. Og bare prøv å glede deg over øyeblikket. Livet ditt trenger ikke være en suksess med Instagram-portretter og hotspots for kaffe for å være bra. Innse hvor glad du er med livet ditt, for de tingene du har og gjør. Dette er livet ditt - så opplev det du kan oppleve nå.

Ingenting trenger å endre bortsett fra ditt syn på situasjonen. Ikke bekymre deg, og vær fornøyd. Da vil hele FOMO-historien forsvinne.

 

* Selv om du kanskje ikke vet at FOMO står for «Fear Of Missing Out», så kan du godt lide av det! ;-)

 

© Copyright psyke59gradernord.com