Print

Ønsker du noen ganger at livet var annerledes?

Ting er som de er og ingenting annet. Hvis du bruker energi for å unngå virkeligheten, er det på tide å gi slipp. Du kan alltid ønske at livet ditt var annerledes, men det er det ikke. Livet er alltid akkurat som det er. Slipp og godta livet ditt slik det er nå. Ja - livet har tilbakeslag. Noen ganger skjer det ting som bringer deg fullstendig i ubalanse. Det tar tid og krefter til å finne deg selv igjen når du har måtte håndtere en enorm dunk. Du kan ikke endre fortiden. Og bare her og nå er det du kan oppfatte. Ta et første skritt mot en bedre fremtid i dag.

Er du opptatt av hva andre synes om deg?

Andres meninger er mindre viktige enn du tror. Og hvis du legger mye oppmerksomhet og energi i dette, er det på tide å gi slipp. Slipp hva andre synes om deg og rett oppmerksomheten mot deg selv. Gjør du det som føles riktig for deg? Følger du hjertet ditt? Kan du se rett på deg selv i speilet? Vær deg selv - ikke personen du tror folk vil se. Livet er for kort til å la andre leve det.

Er du frustrert over uviktige saker?

Vi har alle en tendens til å bli begeistret for ting som faktisk ikke er så viktige i det hele tatt. Svært få ting er veldig viktig. Så slipp frustrasjonen og sinne. Det er bortkastet energi. Folk i trafikken oppfører seg ikke mer pent fordi du blir sint bak rattet. La det gå og roe deg ned.

Føler du deg stresset og overveldet?

Det er forventningene du har, rundt deg selv og rundt arbeidet ditt, som skaper dette. Så er det på tide å gi slipp på forventningene. Føler du at du alltid bør være produktiv? Begynn med å gi slipp på unødvendig arbeid og still mindre krav til deg selv. Lytt til kroppen din.

Blir du sittende fast i negative tanker?

Positive tanker gjør livet ditt mye morsommere! Så ikke fortsett å gjenta de negative tankene i det uendelige og ikke gå inn på dem. Hvis du sliter med usikkerhet, er det viktig at du blir kvitt denne vanen. Det er forskjell på å tenke og snakke positivt om deg selv og prise deg selv. Du er ikke umiddelbart arrogant og innbilsk når du ser deg selv som en verdifull og dyktig person. Du kan tro på deg selv og fortsatt være en morsom og sosial person. Ikke snakk deg ned - heller snakk deg opp. Og gjør det samme med menneskene i livet ditt. Gjør det til ditt mål å bringe deg selv og menneskene rundt deg opp, i stedet for å holde alle ned.

Raske løsninger?

Hvis du ikke har det bra, er det fristende å alltid se etter raske løsninger som gir deg en følelse av glede eller lettelse (sosiale medier, sjekke nyheter, spise usunn mat, drikke regelmessig, røyke, mye gaming, serier binging, uendelig se på YouTube eller andre ukonstruktive vaner). Men denne typen vaner gjør ofte livet ditt mindre bra på lang sikt. Gjør ditt beste for å fase dem ut eller å fjerne dem helt. Dette gir deg mer tid til mer konstruktive vaner som hjelper deg til å føle deg bedre.

Grubling…

Hvor mange problemer i livet ditt har du løst ved å bekymre deg, ligge våken og gruble? Jeg tror ingen. Bekymringer gjør livet ditt mindre morsomt. Hvis du har negative tanker, kan du begynne å skrive i en journal eller ta lange turer, trene, snakke med noen. Ikke la tankene henge rundt i hodet, men skriv dem fra deg.

Invester!

Men hvordan du prøver å snu eller vender det, til slutt er forholdene dine de viktigste i livet ditt. Det er derfor det er så viktig at du fortsetter å investere i forholdene med familien og med venner.

 

© Copyright psyke59gradernord.com