Noen ganger kommer alt på samme tidspunkt. Så mange ting skjer samtidig at det noen ganger blir for mye. Det ene øyeblikket går livet ditt bra, og det andre øyeblikket virker det som om du er omgitt av kaos.

Vi har en tendens til å skape for mye arbeid i gode tider, slik at vi blir overveldet i mindre tider. Hva kan du gjøre hvis det hele blir for mye for deg?

1. Det er tankene dine som forårsaker stress

Og ikke situasjonen. Livet føles kaotisk, men det er faktisk ingenting som skjer. Dette løser ikke ditt mulige problem, men årsaken til stresset ditt.

2. Planlegg fritid

Er alt kaos? Ta et par dype åndedrag. Sørg for å planlegge ledig tid i agendaen din. Hvis du fortsetter, fører det til utbrenthet og depresjon. Så ta deg tiden til gjenopprettelse.

3. Start i det små

Noen ganger er kaoset så stort at du ikke lenger vet hvor du skal begynne, du føler deg for svak på grunn av alt stresset til å gjøre noe med det. Start så i det små. Gjør noe som føles nyttig uten at det er vanskelig. Og så fortsetter du med å gjøre tiltak for å gjøre situasjonen bedre og bedre. Men husk å ta nok fritid til å gjenopprette deg.

 

© Copyright psyke59gradernord.com