Festmåneden har kommet igjen. Noen familier er opptatt med å planlegge snacks til julemiddagen og stedet for nyttårsmottaket. Men for en HSP kan det være overveldende. Noen ganger trenger de en uke for en bursdag og er på selveste dagen ofte fremdeles lunefulle. Julen er noe de virkelig kan være foruten.

Mange ting som man må tenke over. Hvem skal du invitere? Hvor skal du feire og på hvilken dag? Hva slags gave skal du gi? Hva skal du ha på deg?

Høytidsdager kan forårsake panikk og stress. Men til slutt (og etterpå!) er det alltid fantastisk, og er det ikke så ille. Faktisk kan de lure på: hva har jeg egentlig fryktet?

Det trenger ikke alltid være spesielt. Det kan også være veldig vanlig. Kos deg med menneskene rundt deg som elsker deg. 

Ofte er det de daglige tingene du må verne med hjerte og sjel. De er små uforberedte, uventede fester som ikke krever festklær: fester av takknemlighet.

Prøv å huske at denne julen ikke er hva du vil spise eller hva du vil ha på deg. Det gjør ikke noe. Det viktigste er tiden du bruker sammen!

 

© Copyright psyke59gradernord.com