Print

...har det startet? At du som kvinne har begynt å se på deg selv fra et annet perspektiv? Som barn ble det allerede sagt: ”Tennene dine er for store. Hvorfor har du så mange fregner? Bør du ikke gjøre noe med de kvisene? Kanskje du tar på deg de andre buksene, de ser bedre ut. Bør du ikke gå ned i vekt? Du har en rynke på pannen.”

...begynte vi med at vi ønsket lage noe annet av oss selv?

...har vi fått avsky for vår egen kropp, kan vi nesten ikke nevne noe vakkert med kroppen vår og ser vi ikke lenger i speilet?

...begynte du å sammenligne deg selv med andre? Når kom øyeblikket du ikke lenger så på deg selv med stolthet? Når i denne verden har det blitt viktig å bleke, injisere, glatte, fryse eller forstørre noe?

Kjenner du deg ikke igjen i dette? Dessverre tror de fleste kvinner noe annet. Vi er alle påvirket av det vi ser på sosiale medier. Men utseende kan bedra. Også i det online-sirkuslivet på sosiale medier. Det som ser ut som et fantastisk liv på Instagram eller Facebook, har noen ganger en helt annen virkelighet. Filtre som er brukt eller et tykt lag med sminke. Men baksiden av et bilde forteller noen ganger en helt annen historie.

Så ikke la deg lure. Vær takknemlig, glad og fornøyd med det du har. Fordi du er vakkert, akkurat slik du er.

 

© Copyright psyke59gradernord.com