Print

Hvordan kan det være at noen mennesker ser så elegante ut? Hvordan kan det være at noen mennesker har det så bra med seg selv? Det er ikke hvor mye penger de har. Fordi noen mennesker er stilige og vakre, mens de har veldig lite penger. Andre mennesker har mye penger, men er stor i kjeften, grådige eller på en annen måte ubehagelig. Det handler ikke om å ha riktig tilbehør hjemme, en ny bil, striper i håret eller enheter som fikser alt slik at du aldri trenger å gjøre husarbeid. Tvert imot. Tingene vi gjør hver dag gjør oss til den vi er.

Det vi gjør av og til definerer ikke hvem vi er. Det vi gjør hver dag, gjør det. Det er bedre å gjøre det du gjør hver dag med så mye eleganse og takknemlighet som mulig enn å pynte deg en gang i måneden for noe utenfor og bruke resten av tiden på å la alt i din nærmeste omgivelse sluke.

Hvorfor? Fordi det er så mye lykke i hverdagen og i alle de små tingene vi gjør. De hverdagslige tingene som fyller et liv, enten du er på jobb eller hjemme, avgjør hvem vi er og hvor mye vi liker livet. Den bestemmer også hvordan vi gjør vår jobb hjemme, for kunder eller for arbeidsgivere.

Hva du spiser, hvordan du kler deg, hvordan du tar vare på deg selv, hvordan du behandler andre, hvordan du tar vare på miljøet ditt, og hvordan du opprettholder dine viktigste forhold gjør deg til den du er. Ikke jobben din, ikke etikettene i klærne dine og ikke de viktige kundene du verver, ikke stedet du bor. Og mens disse tingene kan bidra til en eller annen form for suksess i livet, har de lite å gjøre med ekte livskvalitet.

Det som er bra, er at det ikke koster deg annet enn å endre holdning til disse tingene.

 

© Copyright psyke59gradernord.com