Print

… mer kunnskap. Flere kurs basert på vår (håpløse) økonomiske modell. Flere kompetanser. Mens vi faktisk trenger mer visdom. Om livet.

… en dobbel mokka choca soya latte i en engangs kopp. Mens vi faktisk trenger mer en vanlig kopp kaffe. Eller te. Som vi bare drikker i stillhet, uten smarttelefon og bare med tankene våre.

… mer klær. Denne sesongens Must Haves! Grip sjansen din før det er for sent! Mens vi alle drar mye mer nytte av en liten samling av klær av høy kvalitet som passer oss, i stedet for motebildet.

… å ta ditt hjem inn i en sommer, høst, vinter, jul, påske eller vårstemning med nye tepper, lys, bilder og tilbehør. Mens vi bedre kunne feire årstidene med det vi finner i naturen. Å spise sesongens grønnsaker. Stekte rotgrønnsaker fra ovnen om høsten, lapskaus om vinteren, krøllete hasselgrener med påske og en feltbukett om sommeren. Det gir din sjel mat, i stedet for produsentens lommer.

… dyre kremer og skjønnhetsbehandlinger, mens de fleste av oss drar mye mer nytte av et sunnere kosthold, mer vann, mindre bekymring og et smil.

… mer nyttige apper for å organisere livet ditt, når det eneste som virkelig hjelper er å "forenkle".

… "Kos deg mer med livet", som blir ledsaget av enda flere turer til utlandet eller opplevelser. Mens vi faktisk blir intenst glade av enkle turer og måltider med menneskene vi elsker.

… mer "kunnskap" om hva som skjer i verden. Selv om det egentlig ikke betyr noe om vi vet det, bekymrer deg om det eller ha en mening om det. Faktisk distraherer det fra vårt eget liv og alle de vakre tingene som ligger rett foran oss.

… å handle hver time på dagen. Mens vi kan være mer fornøyde med det vi har, og kan bli kvitt store mengder av alt. Lær igjen å nyte enkle gleder som å lage et godt måltid, en tur, fugler og blomster og insekter og skyer.

… enda mer praktiske dingser i huset vårt. Nøkkelfrie låser, WiFi babymonitorer, alarmsystemer og robots for alt. Mens vi bedre sørger for at vi ikke har noe som tiltrekker tyver og holder barna våre nær oss, i stedet for smarttelefonene våre. Og ha tid til å klippe gresset vårt eller støvsuge gulvet selv.

… mer karriere under overskriften "selvutvikling". Mens vi bedre kan få vår selvtillit fra personen vi (strever etter) å være, de gode tingene vi gjør og hvordan vi er for jorden og medmennesker.

 

Vi trenger mer tid til å lese bøker, ikke flere bøker på "å bli lest" listen.

Vi trenger ikke bedre værapper, men vi trenger å komme oss ut oftere og kjenne elementene i ansiktet vårt og også ta været som det er. Med mindre det er -25 eller +25 grader. Det finnes begrensninger.

 

© Copyright psyke59gradernord.com