Print

Noen ganger er du bare stresset – sann er det bare. Det ene øyeblikket ser det ut til at alt går sin vei, og plutselig løper og flyr du og lurer på hvor det gikk galt.

Vi alle opplever travle perioder innimellom, men hvis du alltid er for opptatt, er det på tide å gjøre strukturelle endringer, ta bedre valg og planlegge bedre.

Hva er egentlig viktig?

Noen ganger hender det at du plutselig bekymrer deg for ting som egentlig ikke betyr noe. Som den andre nye bilen som du egentlig ikke har råd til, eller den siste moten du følger, utformingen av stuen din som må være akkurat som kvinnen du følger på Instagram.

Få ting er veldig viktige i livet

Hvilke ting er veldig viktige? Din fysiske og mentale helse. Forhold du har til dine nærmeste. Gjøre noe som gir deg tilfredshet. Kanskje nok penger til å leve et godt og enkelt liv som har virkelig kvalitet. Så lenge du har herlige mennesker rundt deg og har god helse, da er resten en bonus.

Lag en plan

Hvis du er for opptatt, mangler du sannsynligvis prioriteringer. Vær mer oppmerksom på planene dine. Begynn å planlegge uken. Hvis det går greit, planlegger du en måned eller kanskje til og med et år. Planlegging kan spare deg for mye arbeid på lang sikt. Det gir deg en oversikt over hva du skal gjøre denne uken eller måneden og hva du kan utsette til neste uke eller neste måned. Og plutselig ser uken eller måneden din mye roligere ut.

Hold deg til rutiner

Du tar deg ofte tid til rutiner og vaner fordi de er viktige for deg. På denne måten kan du også få tid til vaner som gjør deg sterkere og roligere. Som å spise sunt, trene og få nok søvn. For tar du godt vare på deg selv, tåler og klarer du mer. Jo travlere du er, desto viktigere er det å ta vare på deg selv også.

 

“Life goes by fast. Enjoy it. Calm down. It’s all funny. Everyone gets so upset about the wrong things.”

– Joan Rivers

 

© Copyright psyke59gradernord.com