Print

Opplev mindre stress og mer tilfredsstillelse ved å gjøre livet ditt enklere; trinn for trinn.

  1. Et enkelt liv er ikke å leve med så lite som mulig - det er fattigdom. Et enkelt liv dreier seg om å fjerne overflødighet og tillegge mening.

  2. Tørk din figurative tallerken ren, og bestem hvilket ansvar du ville legge på igjen. Ofte tar vi på oss forpliktelser og løfter som vi ikke vil ha i våre liv. Ved å starte med blanke ark kan du bevisst velge ting som passer deg.

  3. Gjør livet ditt trinnvis fri for distraksjoner. Vi bruker ofte distraksjon for å "flykte" fra den overveldende følelsen som livet kan gi oss. Hvis du lever med færre distraksjoner føler du deg roligere, er arbeidet av høyere kvalitet og blir verden enklere. Så sett telefonen i flymodus og oppnå noe meningsfylt.

  4. Innse at det er alltid mer å gjøre enn du kan gjøre. Når du godtar dette - og tåler følelsen av uunngåelig kaos - blir alt enklere.

  5. Du trenger ikke å gjøre alt som høres ut som gøy. Desto fullere du gjør livet ditt, jo mindre plass det blir for luft, og frihet. Å stappe full vil ikke gjøre livet ditt enklere, men fyldigere.

  6. De viktigste tingene i livet skjer ikke automatisk. Faktisk - de trivielle ting alltid synes å skje først. Hvis du ønsker å oppnå dine mål og drømmer og ønsker å skape det ideelle liv, så må du bevisst få tid og plass. Desto mindre unødvendige ting du gjør, jo lettere er det å gi tid til de tingene som virkelig betyr noe.

  7. Desto mer ting du kjøper - jo mer penger du bruker - jo mer du må jobbe for å betale for disse tingene. Hvis du kan være glad og fornøyd uten dette kjøpet, trenger du også å jobbe mindre hardt.

  8. Ikke bli sugd inn i andre menneskers drama. Ja, du kan støtte mennesker og er der for dem. Men husk at folk har mer av deg når du er fornøyd. Ingen drar nytte av flere ulykkelige mennesker.

  9. Å leve med en sunn kropp er enklere enn med en syk, usunn, utmattet kropp. Det er ett av de områdene av livet som fortjener den høyeste prioritet, men sjelden får den. Når livet ditt er enklere vil det være mer plass til å jobbe med din helse. Og når du øker din helse, blir mange andre ting lettere.

  10. Føl deg tilfreds med det du har - og vær ikke misfornøyd med det du ikke (ennå) har. Nyt reisen, ikke vent til å nyte til du kommer til reisemålet. Livet ditt har allerede mange fantastiske aspekter, og du kan jobbe for å gjøre det steg for steg enda vakrere. Synes du det er vanskelig å være fornøyd? Skriv hver dag hva du er takknemlig for og du vil snart oppleve at du med enkle ting kan være fornøyd.

Et enkelt liv er ikke alltid lett. Det hjelper deg mot mer tilfredshet, fred, lykke og livskvalitet. Og det er alt meget verdig. Og du trenger ikke gjøre alt på en gang.

Faktisk, å ta små skritt gjør det så mye enklere. Så nyt prosessen og nyt fremgangen. Hvis det er én ting som gjør livet enkelt, så er det tilfredshet.