Er du noen ganger lei av din egen kropp? Ser du alltid med et kritisk øye på kroppen din? Kanskje det er på tide å vise mere takknemlighet til kroppen din. Den fortjener det, fordi du er mye penere enn du tror!

Mediene er flink til å holde et speil foran oss som viser de tynneste modeller. Du trenger ikke å ha en perfekt kropp til å være lykkelig. Du trenger ikke å ha en perfekt kropp til å bli elsket, du kan være som du er. Ingen har en perfekt kropp. Sett pris på kroppen din og snakk positivt om det. Du trenger ikke å be om unnskyldning for dine fett-ruller eller 5 kilo for mye. Du betyr noe. Du er ikke her i denne verden for ingenting. Du er spesiell. Du er viktig for denne verden.

Ta på deg noe fint. Hvis du tror at du ser bra ut vil du være mer trygg og andre ser deg som en trygg person med mye selvtillit. Gå rett i ryggen, hodet opp og få øyekontakt. Ha en vennlig, åpen holdning da gjør du et positivt inntrykk. Med en raskere tred stråler du ut energi og effektivitet.

Tenk om morgenen hva du er takknemlig for. Alle de tidligere suksesser, dine positive egenskaper og dine vennskaper. Det sikrer at du får en følelse av tilfredshet og positiv energi og du utvikler mer selvtillit.

Suksess er å oppnå de målene du har satt for deg selv. Så når du har nådd et mål, da er du vellykket, du kan mer enn du tror. Og er du redd for å gjøre feil? Det er ingenting galt med å gjøre feil, det er den raskeste veien til personlig vekst. De feilene du har gjort, har formet deg til den personen du er i dag. Du trenger ikke å endre deg selv, du er perfekt som du er.