Så mye å gjøre, så mye å prøve. Føler du noen ganger at det er umulig å få mest mulig ut av livet? Vær modig til å gå glipp av ting.

Det spiller ingen rolle hva som skjer i livet ditt, det er bare lik et sandkorn på en stor sandstrand. Mulighetene er uendelige, det er så mange fantastiske ting du ønsker å gjøre og oppleve at du lever for kort. Det er rett og slett for mye å gjøre.

Få ut alt?

Spørsmålet er, er det virkelig nødvendig å gjøre alle disse tingene? Ja, du vil få alt ut av livet hva som er inni. 

Men hva er det akkurat, "å få alt ut av livet"? Betyr det at du bør gjøre alt som ser flott ut? At du ikke kan la ligge sjansene? Flere valgmuligheter fører ofte til stress. Fordi, hva skal du velge hvis valgene ser ut som ubegrenset - og din tid, energi, oppmerksomhet og penger er begrenset?

Å være

Likevel er det ofte de øyeblikkene du lever fullt ut når du føler deg helt fornøyd. Ikke når du gjør alt, men når du rett og slett ER.

Livet er å være. Og det betyr at "få alt ut av livet ditt hva den inneholder" ingenting har å gjøre med alt som kommer på din vei.

Ikke...

Hva betyr dette? Veldig enkelt: du trenger ikke å bekymre deg for alt mulig. Du trenger ikke å bli stresset av samfunnet. Du kan la gå muligheter, du behøver ikke gå til forestillinger, ikke forberede oppskrifter.

Og du bør heller ikke føle deg skyldig på grunn av det.

Alle disse aktivitetene er nemlig ikke kjernen i livet ditt. Du kan la verden og livet passere hvis du vil føle deg bedre på det.

Less is more?

Noen ganger trenger du å hvile, trenger du enkelheten. Fred får du ikke ved å putte mer i livet ditt, eller ved å gjøre alle slags "morsomme" ting som en kylling uten hode.

Når du innser at livet handler om å være, ikke om å gjøre, da kan du nyte hver dag på en annen måte.

Så ikke bekymre deg for hva du må gjøre ifølge deg selv eller ifølge samfunnet. Våg å gå glipp av ting og bare være.