Alle mennesker er utsatt for stress.

Vi lider alle sammen av stress på våre arbeidsplasser, men det finnes enkle måter som kan hjelpe deg i å håndtere det. Når du begynner å bruke disse stressdempere på jobb, vil du sikkert føle en endring i tilfredshet og ytelsesnivå:

 

Start dagen tidlig

Det er et kjent faktum at når du er sent på jobb om morgen, forblir du stresset hele dagen. En fredelig og avslappet start på dagen vil bidra til å holde stressnivået nede.

 

Spis de riktige tingene

Spis de riktige tingene til rett tid og i riktig mengde. Dette er en av de mest enkle stressdempere på jobben. En tung lunsj kan definitivt gjøre at du føler deg lat, og kan hindre arbeidet ditt. En balansert og godt måltid vil hjelpe deg å bli energisk og stressfri.

 

Beveg deg

Dette er et svar på alle de mennesker som har en jobb hvor man mye sitter stille. Bevegelse er den beste måten å slappe av musklene og lindrer spenning av kroppen din. Bare gå rundt til kafferommet, vannkjøler, eller til en kollega. Disse små pauser holder deg frisk og hjelper deg å håndtere stress.

 

Vær organisert

Hold skrivebordet ryddig og organisert. Ved å holde alle ting på skrivebordet organisert, kan du spare deg selv for unødvendig stress på jobben.

 

Lytt til avslappende musikk

Hvis mulig, lytt til lett instrumental eller klassisk musikk på din arbeidsplass. Det er en flott måte å håndtere stress på jobben.