1. Godta at du gjorde ting galt

Å gjenta negative tanker og minner om deg selv er ikke effektivt. Du tror kanskje du kunne ha gjort det bedre. Og hvis du kunne, ville du ha gjort det. Nå kan du ikke endre det lenger. Livet går som det går. Avhengig av humør, energinivå, følelser og tanker, orker du eller orker du ikke å gjøre visse ting. Så godta det som skjedde. Fortiden kan ikke endres.

2. Godta at du gjør feil

Ja, du lærer av feilene dine, men det betyr ikke at du aldri vil gjøre feil igjen. Du vil gjøre "feil" igjen. Du vil gjøre enda flere ting du kanskje angrer på. Det er greit. Du kan ikke forvente av deg selv å gjøre alt perfekt. Du er ikke perfekt. Ingen er perfekt.

3. Ta vare på deg selv

Å ta godt vare på deg selv er noe som tar tid og energi. Å trene i dag kan være slitsomt. Og det å spise brokkoli i stedet for pizza føles mindre behagelig. Men til slutt vil du være deg selv takknemlig. Kjærlighet er et valg du tar hvert øyeblikk igjen.

4. Jeg er god slik jeg er

Si til deg selv at du er god slik du er. La den tanken gå gjennom hodet ditt hver dag. Du vil merke at du blir mye roligere og friere. Lær å akseptere deg selv som du er. Da er du mye bedre for deg selv.

 

© Copyright psyke59gradernord.com