Når du først er rørt av skjebnen til en annen, kan du bukke under for tyngden av dette ansvaret. Medfølelse er en motorvei til utbrenthet. Så lenge vi ikke når perfeksjon på jorden, vil det aldri være bra nok.

Akkurat når du elsker noen, føler du det. Feire derfor de små trinnene du tar, pleie gleden i livet ditt. Du skal ikke brenne ut av å elske naboen din. Så ta noen forholdsregler. Vi kan ikke bare fortsette å tenne bålene for medfølelse i våre liv og utvikle enda mer kjærlighet til enda flere mennesker. Det kan ikke gå bra med 7 milliarder mennesker på jorden. Du må ta valg, bestemme hva din andel er i jakten på en vakrere og bedre verden - og hva som ikke er det.

Finn ut hva som legges på tallerkenen din

Hva vil du være med på? Bruk din intuisjon: hva berører deg dypest, hva vil du ikke gi slipp på? Hva kan du best bidra til med dine gaver og talenter? Kan du spørre noen andre? Ikke start med å organisere, men med å gi slipp.

Forsikre deg om at batteriet er ladet

Lad batteriet. Møt med venner, ta en spasertur på landsbygda, gå på konsert, mat deg med inspirerende kunst. Gjør det som gir deg ny energi.

Dra nytte av ensidigheten din

Ikke tro at du trenger å være nok av deg selv til å gjøre det som må gjøres. Noen ganger er vi virkelig alene, men i mange situasjoner forventes det at vi slår oss sammen. Benytt deg av at du er en "ensidig" person med det ene talentet og ikke det andre. Du har den beste unnskyldningen i verden for å henvende deg til andre for å få hjelp.

Se etter det store

Aldri reduser drømmen din til det som er "å gjøre". Hold fast i ditt ønske om et fullt liv for alle mennesker og alle skapninger på jorden.

Feire det lille

Batteriet lades ikke hvis du ikke feirer. Feire de små trinnene og se at du gjør fremgang. Og tenk på små trinn.

 

© Copyright psyke59gradernord.com