Du bekymrer deg for barnet ditt. Det virker som om barnet ikke har det bra. Og selv om du vet at barnet ditt er høysensitivt, ser det ut til å være noe galt. 10% av høysensitive barn ser ut til å være høy intelligent. Men hvordan vet du om barnet ditt er det også?

Et barn som er høy intelligent, har spesielle behov som tilstrekkelige kognitive utfordringer. Hvis barnet ditt ikke blir kognitivt utfordret, vil det slite med seg selv og føle seg ukomfortabel. Hvis du kjenner igjen tegnene, kan du hjelpe barnet ditt slik at han eller hun vil ha det bra igjen. Fordi du ønsker deg et lykkelig barn.

For å vurdere om barnet ditt er høy intelligent, må det oppfylle en rekke vilkår.

  • Har eksepsjonell intelligens (IQ over 130)
  • Det er veldig kreativt i hans/hennes tenkning.
  • Har mye utholdenhet, spesielt i de oppgavene barnet synes er interessant.

Det er selvfølgelig mulig at du ikke ser den høye intelligensen hos barnet ditt, men det er andre signaler.

  1. Hvis det er ett signal som kan indikere at det svært følsomme barnet ditt er høy intelligent, er det hvis et av de andre familiemedlemmene også er høy intelligent. Faktisk, hvis ett barn i familien er høy intelligent, er sjansen stor for at alle medlemmer i familien er høy intelligente.
  2. Barnet ditt forstår merkbart mer, eller har en matematisk innsikt. Høy intelligente barn har ofte en kognitiv utviklingsfordel. Men selv om du ikke kjenner igjen dette hos barnet ditt, betyr det ikke at barnet ikke er høy intelligent.
  3. Barnet ditt er kreativt og knytter forbindelser. Det kan være ressurssterkt eller ha kreative tenkende ferdigheter på visse problemer de trenger å løse.
  4. Høy intelligente barn legger merke til mye. I tilfelle høy intelligens handler det å være kritisk om å se hva som ikke er riktig, fordi det ikke er ferdig, hva som er ikke komplett. De ser de minste tingene. Både hos seg selv og hos andre.
  5. Selv om frykt absolutt ikke er signalet som indikerer høy intelligens, er det vanlig hos disse barna. Dette er fordi høy intelligente barn, på grunn av deres utviklingsmessige fordel, tidlig innser hvor kompleks livet er og hva som skjer i verden.
  6. Et høysensitivt barn har empati med menneskene han kjenner godt. Barnet er også opptatt av dyr og med velferden til den verdenen han lever i. Et høy intelligent og høysensitivt barn er også i stand til lett å ha empati med relativt ukjente mennesker, mennesker de møter for første gang.
  7. Barnet ditt har problemer med å stå opp for seg selv. Han blir utfordret til å klatre ut av vinduet, hvoretter klassekameratene lukker vinduet. Det er ikke hans tur fordi andre skyver fremover i køen eller at han lar andre gå først I køen. De tør ikke å skuffe andre og aner ikke hvordan de skal håndtere den andres reaksjon når de står opp for seg selv - dersom de tør å stå opp for seg selv.

Det er viktig å vite om barnet ditt er høy intelligent, fordi det er bra når barnet ditt har kontakt med likesinnede. Men barnet ditt har også rett til utvikling. For å utvikle selvtillit hos barnet ditt og for en vekstinnstilling, må utdanningsnivået være litt høyere enn barnets utvikling. Ikke alle høy intelligente barn er ivrige til å lære. Noen høy intelligente barn er passive, kjedelige og opprørske. Men god utdannelse for høy intelligente barn betyr at det er kunnskap og øye for utviklingen av hvert barn.

 

© Copyright psyke59gradernord.com