Hva vil du gjøre med livet ditt? Hva liker du og hva ønsker du å bruke tiden på? Det er ikke bare et spørsmål som engasjerer ungdom. Du bestemmer i stor grad hvordan du organiserer livet ditt og hva du gjør med det. Men når vet du om du gjør de rette valgene?

Noen mennesker vet nøyaktig hva de vil med sitt liv. De er målrettet og vet allerede fra tidlig alder hva de ønsker å oppnå. Men ikke alle er sånn.

Ved å gjøre ting du liker vil du føle deg mer komfortabel. Hva gjør deg lykkelig? Hva liker du å gjøre? Hva er dine talenter? 

Kanskje vet du ikke så godt hva du liker. Skriv ned hva du absolutt ikke liker og finn det motsatte derfra. Spør andre hva de tror du er god på. Våg å drømme og realiser dine drømmer. Tenk deg at ingenting kunne gå galt, hva ville du foretrekke å gjøre?

Hver person er unik, du og. Hva du gjør tilfører verdi til livet.

Vi har bare en begrenset mengde energi, tid og penger. Det betyr at du må gjøre valg og prioriteringer. Det betyr at du må fokusere på et begrenset antall ting som gjør livet vakrere

Gode relasjoner gir lykke. Bindingen du har med dine venner, din storfamilie og din familie er grunnlaget for din lykke. Et lykkelig liv handler om mennesker. Ved å investere i menneskene rundt deg gjør livet ditt rikere. Så fokuser på noen få mennesker som virkelig betyr noe i stedet for en stor gruppe av venner du har knapt kontakt med.

Gjøre sunne valg, også for mat.

Kjøp bare ting du virkelig trenger. Alt må rengjøres, vedlikeholdes, lagres og ryddes. Du har en begrenset mengde penger som du kan bruke, så kjøp bare de tingene som er virkelig nyttige og vakre.

Og hvordan er arbeidet ditt? Er det morsomt, eller gruer du deg? Er arbeidet ditt en måte å tjene penger på, eller er det en lidenskap? Arbeidet bør være en måte å gjøre det du er god på og hva du liker. Ikke jobb på et sted som gjør deg ulykkelig bare fordi det tjener bra. Til slutt blir du bare ulykkelig.

Lykke til!