Verden er urettferdig, skitten, korrupt og trenger en oppdatering. Et av de underliggende problemene er mangel på medfølelse for andre mennesker. Egoisme, sinne, misforståelser og hat fører til uønskede resultater. Mye folk er sint over disse resultater. Imidlertid er problemet at enda mer sinne vanligvis ikke gjør problemet mindre.

Det betyr ikke at vi bør se passivt på mens verden forverres. Hva det betyr er at vi bør gjøre vårt beste for å forstå hvorfor mennesker, bedrifter og regjeringer gjør det de gjør. Kanskje vi innser at vi ville gjøre det samme i deres sko.

At vi kommer til å jobbe ut fra forståelse og medfølelse for å styre verden i en ny retning. Noe som blir formet med kjærlighet resulterer til slutt ofte i et bedre sluttresultat.

Mange mennesker som ønsker å forandre verden vil fortelle andre mennesker hva som går galt og hva som må skje. Ved å rope oppnår du minst. Ved å endre deg selv oppnår du mest. Men hei - det er rett og slett mye vanskeligere.

Hvis du vil at verden skal endre - endre deg selv. Hvem som helst kan rope at folk bør spise mindre eller selv må generere energi. Vis dem at du gjør det, hvordan du gjør det og at det gjør livet ditt bedre. Så følger folk rundt deg som en naturlig konsekvens. Og de på sin tur inspirerer andre mennesker igjen.

Vi kan nå et bredere publikum, vi har mer kunnskap til rådighet, tilgang til et uendelig nettverk, vi har rimelige produksjonsmidler og tilgang til mer intelligens enn noensinne. Disse muligheter blir ikke noe mindre - de vil bli mer. Og med det vokser også din innflytelse, og påvirkning av menneskene rundt deg. Hver dag blir den litt større. Og du kan velge å bruke disse midlene til å forandre verden. Hvordan du gjør det er opp til deg.

Verden blir bedre hvis vi jobber sammen. Så ikke bli lammet av elendigheten du ser. Bruk den som en pådriver for å arbeide på de positive endringene du kan gjøre.

Bruk din innflytelse, vær et eksempel og form en verden som vi alle ønsker å leve i.